Vill du arbeta hos oss?
- ett företag i framkant

Vill du arbeta hos oss?

Lediga jobb

Der er i øjeblikket ingen ledige job i M Seals, men da vi er et firma i fortsat udvikling, har vi jævnligt brug for nye dygtige medarbejdere.

For yderligere oplysninger omkring uopfordret ansøgning se venligst nedenfor: 

Vi expanderar och söker nu en Teknisk innesäljare

 

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att bearbeta såväl nya som befintliga kunder och har förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du kommer även att ha hand om reklamationshantering och hjälpa kunden i olika tekniska frågor. Arbetsuppgifterna är omväxlande och det erfordras flexibilitet samt förmåga att kunna ta eget ansvar. Du har en god servicekänsla och kan sätta dig in i kundens specifika behov. Arbetet är självständigt och du kommer ingå i ett team med ett antal personer.

 

Din profil:

Vi söker en driven och engagerad person där du från start får en roll som sätter dig in i händelsernas centrum. Vi tror att din bakgrund kan vara varierande. Du kan relativt nyligen genomgått någon relevant utbildning, gärna med teknisk inriktning, eller har erfarenhet med liknande arbetsuppgifter och söker nya utmaningar. Det viktiga är att du har teknisk förståelse, men minst lika viktigt är din personliga inställning och attityd. Du har ett strukturerat arbetssätt och är stresstålig. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Det är meriterande om du arbetat med försäljning mot industri. Du har goda IT-kunskaper och behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder stora möjligheter till påverkan och delaktigt, korta beslutsvägar samt internationella kontakter.

I denna rekrytering samarbetar M SEALS med HIREQ. För ytterligare information kring denna tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ulf Kullman, 035-551 01 eller 0705-47 79 87 alternativt ulf@hireq.se Sista ansökningsdag är den 9 mars, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan.   

 

M SEALS AB erbjuder tätningar för industriellt bruk. Våra kunder finns i all typ av industri, allt från verkstad till läkemedelsindustri. I Sverige har vi funnits sedan 2002 och har sedan vår uppstart växt kraftigt. Det svenska huvudkontoret finns i Halmstad. Läs mer om oss på www.m-seals.se 

 

 

Spontanansökan

Om du är intresserad av att arbeta på M Seals, tveka inte att skicka oss en spontanansökan.

När du skriver din ansökan, vänligen ange vilken typ av jobb du är intresserad av och meriter så noggrant som möjligt. På detta sätt kan vi få ett intryck av dig och se vilken profil du passar i.

Skicka din ansökan till försäljningschef Fredrik Ylander, e-post: fredrik@m-seals.se

Eller skicka det med post till:

M Seals AB
Industrivägen 17
302 41 Halmstad
Att.: Fredrik Ylander