Vill du arbeta hos oss?
- ett företag i framkant

Vill du arbeta hos oss?

Lediga jobb

2019-09-17 

Vi söker nu en innesäljare till vårt kontor i Halmstad

Är du en serviceinriktad person med tekniskt intresse? Söker du en roll där du får arbeta med spännande produkter och kunder på en jättemarknad är detta en roll för dig!

Om företaget 
Vi på M Seals har ambitionen att vara Nordens bästa leverantör av tätningar och formdetaljer i syntetiskt gummi och PTFE. 
Företaget grundades 1963 och vårt huvudkontor och centrallager ligger i Espergaerde strax utanför Helsingör. En positiv utveckling har medfört att vi idag, enbart i Danmark, har ca 5000 m2 kontor, laboratorium, produktion och lager. 
Vi har funnits i Sverige och Halmstad sedan 2002 och har under åren expanderat snabbt på den svenska marknaden. Med flera resande säljare/tekniker runt om i landet kan vi garantera en hög servicenivå. 
2007 blev M Seals en del av  den internationella gruppen DIPLOMA PLC med en årlig omsättning på 5 miljarder (koncern). Samarbete med andra företag i gruppen har öppnat upp för nya möjligheter och gjort oss till en av Europas mest ansedda och kompletta tätningsleverantörer. 

Dina arbetsuppgifter
Som innesäljare kommer du att vara en viktig kugge i M Seals erbjudande till kund. Du kommer att arbeta med kundförfrågningar samt även ge egna rekommendationer.. 

I rollen som teknisk innesäljare kommer du till exempel att jobba med:

  • Via mail och telefon hantera kundorders och leveransbevakning
  • Löpande ta fram och följa upp offerter och beräkna pris
  • Supporta våra kunder med val av produkter och tekniska lösningar
  • Kontinuerlig uppföljning av kundärenden och uppnå hög kundnöjdhet
  • Vara aktiv och involverad i dialog och relationsskapande med kunder och utesäljare
  • Förse utesäljare och kunder med efterfrågad information, såsom teknisk produktinfo, priser m.m.
  • Arbeta i vårt säljstödsystem Lime
  • Arbeta i affärssystemet Dynamics AX för hantering av order och offert
  • Arbeta med prognoser

Du kommer in i en organisation med högt engagemang och delaktighet. Alla i verksamheten jobbar tillsammans mot högt ställda mål, att vara den ledande aktören och det självklara valet för kunder över hela världen! 

Din profil 
För att trivas i rollen som teknisk innesäljare behöver du vara lösningsorienterad och inte ge dig förrän du hittat svaret. Du trivs med att jobba självständigt och är inte rädd för att ta beslut. 
Det är meriterande om du arbetat med försäljning mot industrin men lika viktigt är din personliga inställning och driv att hjälpa och serva kunden.
För att kunna kommunicera internt i organisationen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna också kvinnliga sökande till den här tjänsten. 

Välkommen med din ansökan via mail till Fredrik Ylander på fredrik@m-seals.se.