Vill du arbeta hos oss?
- ett företag i framkant

Vill du arbeta hos oss?

Lediga jobb

Vi expanderar och söker nu en Teknisk innesäljare.

Arbetsbeskrivning:

Du kommer att bearbeta såväl nya som befintliga kunder och har förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du kommer även att ta hand om reklamationshantering och hjälpa kunden i olika tekniska frågor. Du har en god servicekänsla och kan sätta dig in i kundens specifika behov. Arbetet är självständigt och du kommer att ingå i ett team med ett antal personer.

 

Din profil:

Vi söker en driven och engagerad person där du från start får en roll som sätter dig in i händelsernas centrum. Du har ett genuint intresse för teknik, gärna gymnasieingenjör, men lika viktigt är din personliga inställning, engagemang och driv. Du har ett strukturerat arbetssätt och är stresstålig. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Det är meriterande om du arbetat med försäljning mot industri. Du har god datorvana och behärskar engelska i både tal och skrift. Ett stort plus om du också kan tala finska.

Vi erbjuder stora möjligheter till påverkan och delaktighet, korta beslutsvägar samt internationella kontakter.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Montico HR Partner AB, Ulf Kullman, 035-260 76 61

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. Din ansökan lämnar du via länken https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/7220886. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 25 juni, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.

 

Spontanansökan

Om du är intresserad av att arbeta på M Seals, tveka inte att skicka oss en spontanansökan.

När du skriver din ansökan, vänligen ange vilken typ av jobb du är intresserad av och meriter så noggrant som möjligt. På detta sätt kan vi få ett intryck av dig och se vilken profil du passar i.

Skicka din ansökan till försäljningschef Fredrik Ylander, e-post: fredrik@m-seals.se

Eller skicka det med post till:

M Seals AB
Industrivägen 17
302 41 Halmstad
Att.: Fredrik Ylander